Saturday, April 27, 2013

Igår och idag

Gårdagskvällen var rolig och trevlig och bandet var bra. Det är väl ungefär vad som finns att säga om den saken. Blev dock lite trött när det började regna när jag skulle gå. Speciellt med tanke på att jag såg ovanligt bra ut i håret. När jag gick förbi busshållplatsen fick jag dock genidraget att kolla när nästa buss skulle gå, och eftersom den skulle gå tio minuter senare så tog jag bussen ner till stan istället. Var framme ungefär samma tid som jag hade varit om jag hade promenerat, men slapp gå i regnet. Så win på det liksom.

När jag kom hem fastnade jag framför McGyver så gick inte och la mig förrän rätt sent, och således sov jag också rätt länge idag. 13:38 var klockan när jag till sist masade mig upp. Inte ett smack bakfull, men lite småseg.
Min halvårsfödelsedag är det förresten idag. Exakt ett halvår sedan jag fyllde år senast, och exakt ett halvår kvar till jag fyller år nästa gång. Jag bli således 27,5 idag, så från och med idag är jag alltså närmre 30 än 25. Känns lite läskigt.

Nåväl, ska gå och handla nu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home