Sunday, April 07, 2013

Väldigt bra kväll

Riktigt bra kväll igår. Nordpolen var väldigt bra, och det var en kul kväll helt enkelt. Strax efter konserten träffade jag lite oväntat även min gamle klasskamrat Adam. Hann dock inte tjöta så mycket för precis när vi satt oss vid ett bord drog DJ:n igång Ramlar, och då var det ju bara att rusa till dansgolvet. Men kul ändå, alltid trevlgit att träffa bekanta liksom. Utöver Ramlar fick jag även dansa till både Common People och Shoreline. Kan ju nästan inte bli bättre.

Första gången på Söderport för min del sedan ombyggnaden också. En hel del förändringar var till det bättre (fler toaletter!), och ett par till det sämre (lite kortare bardisk, inte riktigt samma mysighetskänsla), men på det stora hela en lyckad uppfräschning.

På vägen ut bytte jag även ett par ord med Nordpolen-Pelle, typ tackade för en bra konsert och berömde nya skivan. Han var, av den korat pratstudnen att döma, trevlig. Har jag möjlighet att tacka och/eller berömma en artist jag gillar brukar jag försöka göra det, man vet ju liksom själv hur gött det känns att få höra att något man gjort uppskattas, och tycker man då att en konsert eller skiva eller låt är bra tycker jag gott att man kan kosta på sig att berätta det.

Ett tecken på att det varit en väldigt lyckad kväll är för övrigt när man har haft jävligt roligt hela kvällen, men sen inte är bakfull eller särskilt trött dagen efter. Så är det idag. Känner mig rentav piggare än vanligt (vilket kan hänga ihop med att jag passade på att sova ut ordentligt).

Nåväl, nu ska jag nog kila iväg till affären medan det är uppehåll. Alldeles nyss haglade det som tusan, och sånt väder kan ju vara skönt att slippa gå ut i.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home