Saturday, June 01, 2013

Inte helt oväntat

Blev inte helt oväntat en kul kväll igår. Kändes ett tag som att det kunde bli rätt lite folk (vilket inte hade varit superförvånande med tanke på att det är examinationstider), men det fyllde på rätt bra efter hand. Jag stod min vana trogen längst fram, och blev till och med igenkänd av en tjomme i publiken som "han som alltid står längst fram". Träffade även ett par andra som kände igen mig för att vi dels hade läst samma kurs för några år sedan (jag måste onekligen ha gjort intryck med tanke på att det var en kurs med över hudnra deltagare och jag knappt minns någon alls förutom min klass), och dels hade vi tydligen träffats ute när jag fortfarande hade kvar skägget. Så jag satt och tjöta med dem ett tag och sådär.

Bandet var bra. Hade egentligen inte räknat med något annat då jag spotify-lyssnat en del på dem innan, la rentav till en av deras låtar på musiktipslistan bara ett par dagar innan det släpptes att de skulle spela här (det mina vänner är fingertoppskänsla). Men jag vet inte om det finns så mycket mer att säga om spelning just nu än att det var bra.

Enda nackdelen med igår var väl att DJ:n inte spelade något med The Smiths utan valde att spela massa hiphop istället på slutet. Fast å andra sidan fick vi "Det kommer aldrig va över för mig", så det jämnar nog ut sig. Och så fick vi höra "Take me out" tidigare på kvällen, då blev jag lite nostalgisk.

När jag kom hem fastnade jag framför ett avsnitt av den gamla agentserien Alias. Så jag gick inte och la mig förrän framemot halv fem-tiden. Då hade det hunnit bli ljust. När jag sedan vaknade vid ettdraget idag hade det blivit mulet och börjat regna, så det var mörkare när jag klev upp än när jag gikc och la mig. Det händer inte varje dag direkt.

För övrigt kan man, på tal om regnet, konstatera att om den första dagen på den första sommarmånaden ger en hint om hur resten av sommaren kommer arta sig så har vi en regning sommar framför oss.
NU ska jag dock ge mig ut i regnet och gå och köpa mjölk. Dock kommer jag använda paraply.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home