Thursday, June 20, 2013

Resdag väntar

Imorgon ringer klockan tidigt igen. Detta eftersom jag ska med ett tåg imorgon bitti. Ska åka upp till Karlskoga nu till midsommar är tanken. Sen blir det nog visserligen inget festande på just midsommar (när jag förhörde mig om festintresset verkade det rätt ljummet) men det spelar ju mindre roll. Sedan mina vänner började skaffa familj och så vidare för några år sedan har det ju inte blivit några fester på midsommar, så det är ju som det brukar helt enkelt. Dock kommer jag inte kunna fortsätta de senaste årens tradition att följa NHL-draften på midsommarnatten. På grund av lockouten och den försenade säsongen hålls ju draften lite senare än vanligt. Men nog om det. Imorrn blir alltså resdag, och då måste jag kliva upp tidigt för att hinna med tåget. Det var liksom kärnan i det hela.

Dock behöver jag inte tokstressa imorgon bitti, det mesta är redan packat, dagens disk är diskad, och jag har just inte något som måste göras innan jag åker. Det är ju bra liksom.

Dessutom kommer jag publicera Summer Party 2013 imorrn. Där har ni något att se fram emot (om ni inte har twitter, för där har den redan haft smygpremiär...).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home