Tuesday, June 11, 2013

Tvättat och handlat

Har tvättat idag. Det gick, som alltid, utmärkt. Tog även en sväng till giraffen. Det gick också utmärkt. Åtminstone om man bortser ifrån att det började regna på hemvägen och att jag således blev ganska blöt.

På tal om giraffen så måste jag påpeka att jag verkligen avskyr den nya modellen av kundkorgar som kommit de senaste åren. Ni vet den lite större modellen med hjul så det även går att dra den bakom sig. Den är ju på tok för stor, på tok för bökig att bära, dåligt balanserad, för tung, har handtaget på fel ledd (vilket leder till att kanten skär in i benet, samt att det blir tyngre i och med att man måste vinkla ut armen mer), för stor för att ställa på urlastningshyllan vid kassan (där det även är svårt att ställa den pga hjulen), och allmänt osmidig. Extra osmidig blir den för oss som föredrar att faktiskt bära korgen då den nya modellen är oerhört svårburen. Jag verkligen hatar den.
Vanligtvis är det inget problem eftersom även den gamla hederliga modellen finns tillgänglig. Men idag när jag var på coop fanns bara den här nya, kassa, typen av korg. Så himla värdelöst. Ge oss ordentliga korgar för bövelen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home