Tuesday, March 04, 2014

Gött och bittert

Troja - Bofors 2-4 (1-2, 0-0, 1-2)

Gött med seger, men trist så klart med missad kvalserieplats. Nu var det väl inte särskilt oväntat att det inte skulle bli någon direktplats i och med att vi låg fyra inför den här sista omgången, men ändå. Med tanke på att vi, precis som förra säsongen, låg topp tre nästan hela säsongen men tappade platsen i sista omgångarna känns det ju rätt surt.
Sen kan man verkligen ifrågasätta Rögles insats mot Djurgården idag. Jag vill inte tro att de la sig på något sätt, men 0-5 i det här läget ser ju inte bra ut liksom. Så vi kan nog räkna med att de kommer bli grundligt utbuade när de kommer till Nobelhallen på torsdag.

Men men, bara att ta nya tag ni till förkvalet. Har i ärlighetens namn inga större förhoppnignar, men i och med att vi går in i förkvalet med fyra bonuspoäng finns i alla fall en chans att det går vägen.
Och förhoppningsvis ska vi väl slippa att även förkvalet blir som förra säsongen när vi hade allt i egna händer inför sista omgången, mötte ett avsågat Oskarshamn på hemmaplan, och lyckas förlora med uddamålet. Följde den matchen på text-tv (bodde ju i Kalmar då), och jävlar vad grinig jag blev när resultatet dök upp.

Min förkylning? Jag är definitivt på bättringsvägen. Har just inte haft någon feber idag, men jag är fortfarande lite snuvig. Halsontet har trevligt nog fortsatt hålla sig borta, och det hoppas jag att det fortsätter att göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home