Wednesday, October 22, 2014

Inte bara att boka en tid

I eftermiddags kom jag mig äntligen för att ringa vårdcentralen för att boka tid för att förhoppningsvis bli av med den där förbenade vaxproppen i örat. Fast det hade jag inte mycket för.
När man ringer till vårdcentralen här hamnar man nämligen först hos en dator där man får boka en telefontid, och sen ringer de helt enkelt upp vid den tiden. Ett system där man slipper stå i telefonkö helt enkelt. Bra grej ändå. Idag när jag ringde fanns det dock inga lediga telefontider. Så när jag ringde för att boka en tid fick jag alltså ingen telefontid för att kunna boka en tid. Och ja, jag ringde så klart ett par gånger till under eftermiddagen men det vara samma sak varje gång. Det kändes ju helt klart lite smådrygt. Men det är väl bara att försöka igen imorrn antar jag.

Nu över till något helt annat. Hockey. Bara lite kort dock. Att säsongsstarten varit knackig är trist. Men det som gör att det känns extra tråkigt och tungt är en säsong som på förhand såg ut att kunna bli en bra och rolig säsong i mångt och mycket förstörts av skador. Långtidsskador (varav fyra hjärnskakning) på nyckelspelare, och framförallt många skador på backsidan. I stort sett hela säsongen har vi haft tre av de viktigaste backarna på skadelistan (och de matcher det inte varit tre har det varit två). Suck. Man kan ju bara drömma om hur det hade sett ut om Näsa, Kindahl, Skålberg, Tellan, Fredda och Åkesson hade fått varit hela. Det är ju liksom ingen uppsättning spelare att fnysa åt direkt. Hade en av dem varit borta med skada hade det varit dåligt för laget, nu har 3-5 av dem varit borta i varje match hittills. Så det är inte utan att det känns förjäkla trist helt enkelt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home