Tuesday, October 14, 2014

Gött!

Bofors - Vita Hästen 2-1 (2-0, 0-1, 0-0)

Ingen sprakande match kanske, men riktigt skönt med tre poäng. Dock riktigt bra förstaperiod av BIK. Där snurrade de på bra, och Hästen hade inte ett dugg att säga till om. Resten av matchen känns stundtals lite slarvig sådär som vi sett lite väl ofta under säsongsinledningen, de tappar också en del i tempo i andra och tredje och är inte alls lika bländade bra som i första. Men vi vet att den höga nivån finns där, nu gäller det bara att lyckas hålla nivån under en hel match också. Det lär nog förhoppningsvis komma vad det lider.

Box play var bra idag, det har verkligen lyft sig sedan början av säsongen. Power play å sin sida lämnar fortfarande en hel del i övrigt att önska. Måste börja trilla in lite puckar i den spelformen snart.

Kul också att Kruse i målet gör en riktigt bra match i sin första match på hemmaplan den här säsongen. Dessutom gör han en riktig idioträddning precis i slutet av första när VH spelar i fem mot tre. Det är öppet mål, men på något jäkla sätt hinner han få upp handsken och ta pucken. Sjukt snyggt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home