Sunday, August 16, 2015

Dimma blev till illamående

Så jag hade lite kalas igår. Vi grillade lite, drack en del, tjötade om allt och inget. Det var en trevlig kväll. Väldigt trevlig. Om än lite oklar i slutet. Från någon gång inte jättelångt efter midnatt är det mer än lovligt dimmigt. Och när jag kollade Twitter imorse (läs: eftermiddags) hade jag tydligen skrivit ett inte oansenligt antal tweets som jag inte har något som helst minne av att ha skrivit. Så kan det gå. Tyckte inte att jag hävde i mig några enorma mängder, men det blev uppenbarligen mer än tillräckligt ändå.

Och imorse (i eftermiddags) var jag våldsamt bakfull. Först när jag klev upp kändes det inte så farligt, men bakfyllan smög sig på när jag kommit upp. Blev en sådan där riktig praktbakfylla där man typ kunde gå tre steg och sedan var tvungen att sätta sig en stund. Eller lägga sig på golvet. Fullkomligt vidrigt. Först framemot tre, fyradraget började den ge med sig. Men jag har ju bara mig själv att skylla.

Just för tillfället är jag ganska trött, så just nu känns det som att det nog kan bli en jämförelsevis tidig kväll ikväll. Särskilt med tanke på att jag måste kliva upp vid sju imorgon för att tvätta. Det sistnämnda känns sådär tilltalande kan jag säga (var ju inte skitsmart att välja just måndag som tvättdag). Får hoppas bara att jag verkligen får tvätta den här gången och att ingen varit där och snott nyckeln igen. Vore jävligt drygt att behöva kliva upp skittidigt i onödan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home