Wednesday, September 16, 2015

Taxi

Har haft lite fullt upp idag. Har kört runt på min farbror. Hämtning vid tåget i Degerfors, en sväng här i stan för handling och besök på loppis, och efter ett stopp för mat hos farmor ut till Kväggen. Det tog sin lilla tid. Sen blev jag sittande där ute en stund också, så var väl hemma vid kvart i åtta ungefär.

Blev som vanligt några vinylsinglar på den där loppisen. Bland annat superfyndade jag Serge Gainsbourgs och Jane Birkins snuskklassiker Je t'aime... moi non plus. Den går fint in i min lilla men naggande goda samling franska 60-talssinglar.

När jag skulle hämta bilnyckeln hos farmor i förmiddags var det för övrigt nästan lite show där uppe. Utöver sin egen hund och min farbrors hund passade hon även två engelska bulldoggar över dagen. Så ni kan ju tänka er hur det blev när jag ringde på dörren. Anstormning är nog rätt ord. Men det slutade inte där, utan det visade sig att Poison, min farbrors dalmatiner, var lite rädd för särskilt den ena av de där bulldoggarna. Och farmors hund blev lite avundsjuk och började skälla när hon tyckte att farmor klappade för mycket på någon av bulldoggarna. Det var smått hysteriskt där uppe.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home