Monday, September 12, 2016

Förberedd inför hösten

Måste erkänna en sak. Jag var inte helt ärlig igår. Det hände en sak utöver det som vanligtvis händer på söndagar. Morsan och farsan har varit bortresta så när jag var där fick jag tre flaskor vin i present som tack för hjälpen med blomvattning. Ett litet set med tre flaskor Rioja. Samma producent och druvor men olika lagringstider och årgångar. Det kan ju bli intressant att smaka på vad det lider.

Den här måndagen har väl dock inte bjudit på några större överraskningar. Då det varit soligt tillbringades en större del av eftermiddagen på balkongen. Kände mig trött så funderade på att ta en liten tupplur där ute. Men då skulle de naturligtvis hålla på och klippa gräs just då. Gräsklipparmarodörer.

Just som jag var på väg att gå in hördes någon ropa bortåt parken. Tittade dit och såg en hund som slitit sig rusa rakt på en annan hund och börja slåss. Fett dramatiskt. Särskilt som den aggressiva hundens ägare kom rusande efter, kastade sig rakt in i hundslagsmålet och helt copsartat bara brottade ner sin hund och lade sig på den för att hålla fast den. Jäkla tur att sådana grejer inte hänt de gånger jag varit ute med antingen farmors hund eller min farbrors dito, för jag skulle inte ha en aning om vad jag skulle göra om de blev påhoppade och indragna i vilt slagsmål.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home