Tuesday, April 25, 2017

Kommande liverock

Så artistprogrammet för Putte i Parken som gör (tillfällig?) comeback här i stan i sommar släpptes idag. Roligast: Little Jinder. Har velat se henne länge utan att lyckats få ihop det, men nu vore väl satan om jag inte skulle lyckas se'na. Skulle det vara så att jag lyckats flytta härifrån till dess får jag väl åka hit besök över den helgen. Extra roligt eftersom det var en av de realistiska bokningar jag hoppades allra mest på.
Resten av programmet är jag kanske inte lika superpeppad på, men det finns en del godbitar. Kristian Anttila har jag visserligen sett några gånger förut men han är alltid värd att kolla in. Maia Hirasawa har jag inte sett sedan hon turnerade på första soloplattan så det blir kul att se. INVSN ska bli roligt att se. Likaså Rebecca & Fiona som jag faktiskt aldrig sett live (de spelade något av åren jag var på way out west, men deras spelning låg mitt under ett av mina jobbpass. Dock dök de upp på vipområdet senare på kvällen och trots att de bara stod och hängde vid bardisken hade de en oemotståndligt magnetisk karisma, det liksom bara gnistrade om dem). Och sist men inte minst är ju Frej Larsson alltid underhållande live.
I övrigt ett par namn jag måste erkänna att jag inte har någon vidare koll på, så där måste jag så att säga läsa på lite. Och så klart ytterligare ett par stycken som inte alls är min påse, men så är det ju på alla festivaler, man kan inte gilla allt. Hade väl dock inte haft något emot att byta de där som inte alls är min påse mot exempelvis Avantgardet eller Jennie Abrahamsson eller Sylvester Schlegel (åh, fatta vad grymt det hade varit att få stå i dalen en sen natt och sjunga med i Dålig på ett bättre sätt, låten som tonsatte min noja inför att fylla 30) eller Jonathan Johansson eller Rein, som spelar på någon eller ett par av de övriga PIP-upplagorna i år. Men man kan ju inte få allt. Och jag är svinnöjd med Little Jinder. Extra så med tanke på att det är helt gratis att gå dit. Fett jävla lyxigt.

Vad jag gjort idag? Tja, tittat på Matiné, kopierat över en del bilder och andra dokument till extrahårddisken, fått en del sådant där som man borde göra men aldrig riktigt får gjort undanstökat helt enkelt.

Och nu insåg jag att det var ikväll Kobra handlade om evige hjälten Henrik Berggren. Fan. Har ju febrat över det där programmet i en vecka och så lyckas jag helt oförklarligt glömma bort det och titta på en bara halvbra film istället. Helvete också. Nästan så jag börjar fundera på om jag fått en släng av akut demens under kvällen. Nåväl, får bli ikapptittning på Play imorgon helt enkelt. Ska väl ha något att göra då också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home