Sunday, April 16, 2017

Påskfirandet

Var ute en sväng igår kväll. En händelserik kväll, men vi behöver inte gå in på alla detaljer. Reddan. Rockbar. Sprang på en gammal polare jag var svintajt med på typ låg- och mellanstadiet men fram till igår inte hade sett på säkert tio år. Det var förjäkla roligt att träffa honom igen. Jag och André ropade "Spela Goldbergvariationerna!" till det helt okej rockande bandet som spelade på Rockbar. Blicken vi fick var nog den mest förvirrade och undrande jag sett i år. Dock inte lika förvånad som vi hade blivit om de verkligen hade börjat spela Goldbergvariationerna.

För utgången var det påskmiddag hos farmor med familjen. Det var väl ungefär som det brukar. Helt okej trevligt. Påskmat, tårta, hundar som ville bli klappade, farsan och hans bror pratar om folk som bodde på gården när de växte upp (och som man hört om hur många gånger som helst förut eftersom de alltid pratar om det när vi har släktsammankomster).

I dag har jag mest tagit det lugnt. Kostade på mig att sova en timme längre än vanligt imorse, och sedan har det varit en slappardag. Rätt så gött. Läste ut boken jag läst på sistone. Sista delen i en trilogi. Började typ gråta av slutet. Har blivit så blödig på äldre dar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home