Sunday, April 09, 2017

Utehelg

Har varit tyst här ett tag. Detta av det enkla skälet att jag varit ute både fredag och lördag. Var ute med en kompis i fredags varpå vi sprang på en halvbekant vi träffar lite då och då när vi går ut. Det ena ledde till det andra och vips var vi inbjudna på grillfest igår. Det hade jag mer eller mindre lyckats glömma. Fast just som jag ätit och bakfyllan börjat släppa hörde min kompis av sig och påminde om att vi skulle dit. Så då var det bara att byta byxor och dra en kam genom håret och göra sig klar att gå. Sedan slutade kvällen med ett par öl på Rockbar. Både fredag och lördag var hur som helst roliga kvällar. Lördag lite lugnare än fredag, i och med att jag hade känt mig rätt seg under dagen kände jag inte riktigt för hårdköra. Dessutom visste jag att jag hade lite grejer jag skulle iväg på idag som jag inte hade någon lust att göra bakis. Åkte med morsan på loppis igår förmiddag, och att göra det under påverkan av bakfylla var ingen höjdare om man säger så.

Idag var jag även ute och åt söndagsmiddag på stan med morsan (farsan är med gubbgänget från hans jobb på fotbollsresa i England), så jag har gynnat kroglivet här i stan en del den här helgen kan man säga. Det är ju bra. Men att inget av ställena jag varit på under helgen har haft punsch, vilken kulturskymning.

Nu under kvällen höll jag på att sätta en bit tonfisk i halsen. Utgår ifrån att det är den mest spännande och relevanta information ni fått på hela veckan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home