Sunday, September 17, 2017

En smula variation

För ovanlighetens skull en inte helt vanlig söndag. Gick och röstade i kyrkovalet såklart. Kyrkovalet är faktiskt en av anledningarna till att jag fortfarande är medlem i kyrkan. Det är ju roligt att gå och rösta. Plus att man ju kan bidra till en önskvärd samhällsutveckling och att sätta p för SD. Eftersom vänstern inte ställde upp i valet på någon nivå här i mitt stift blev det en blandning av s och mp. Det senare delvis för att miljöpartisterna kan behöva lite uppmuntran nu när det går så dåligt för dem i övrigt. Dock fick man inget godis när man röstade den här gången. Det fick jag minsann förra kyrkovalet.
När jag sedan kom ner till föräldrarna för söndagsmiddag slutade det med att jag fick skjutsa en av deras grannar till akuten. Vi skulle ställa in ett par av morsans och farsans utemöbler i grannens källare, och när vi kom dit undrade grannen om farsan kunde skjutsa upp honom till lasarettet. Farsan hade dock druckit en öl på eftermiddagen, så det slutade med att jag fick köra i stället. Ett litet lågmält drama sådär på söndagseftermiddagen. Lämnade hur som helst av farsan och grannen vid akuten och sedan åkte jag ner och åt tillsammans med morsan och satt där en stund. Det senaste jag  hörde var att grannen skulle upp på röntgen, så får vi väl se vad det blir.
För övrigt var det första gången jag körde morsan och farsans nya bil. Den var klart behaglig att köra. Mjukt och följsamt och stadigt.

Vad jag ska göra i morgon får jag se då. Förhoppningsvis slipper jag skjutsa någon till akuten i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home