Monday, April 09, 2018

Tillbaka på det världsomspännande datanätet

Har varit lite tomt och tyst här ett tag. Detta av det enkla skälet att min uppkoppling har fortsatt att vara svajig. Eller svajig förresten, större delen av tiden har jag inte haft någon uppkoppling alls. En kort stund i torsdags eftermiddag, på morgnarna/förmiddagarna de sista dagarna, men kvällstid har det varit dött. Gött då att jag haft telefonen att kunna surfa på, men ännu skönare att det fungerar nu. Är väl bara att hoppas på att det fortsätter fungera. Vågar ärligt talat inte riktigt lita på att det kommer göra det. Inte än i alla fall.

Har väl dock inte hänt skitmycket som varit särskilt uppseendeväckande de här dagarna. Läste ut spegelstaden förra veckan. Kändes nästan lite tomt och sorgset efteråt. Läste första delen för ungefär fem år sedan, och även om jag inte tänkt särskilt mycket på den har den där trilogin ändå funnits någonstans den tiden. Klart det blir lite märkligt när det plötsligt (eller ja, så jävla plötsligt är det ju inte) är slut.
I lördags blev jag så uttråkad av att inte ha internet på kvällen att strax efter midnatt när det inte var något att se på tv och jag inte var ett dugg trött och inte kände för att sitta och glo ut genom i fönstret i väntan på att bli tillräckligt för att gå och lägga mig promenerade jag iväg till O'Learys och tog en öl. Inget avancerat. Hängde lite vid bardisken, tog del av folkvimlet, gick hem. Fick tiden att gå.
Men utöver frånvaron av internetuppkoppling och de konsekvenser det haft har det väl som sagt varit ganska vanliga mer eller mindre händelselösa dagar. Eller händelselösa är kanske fel ord, men det har inte varit händelser som är särskilt anmärkningsvärda om man säger så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home