Sunday, June 30, 2019

Händelserik liten afton

Var ute en liten sväng igår. Blev en händelserik liten afton. Från en stillsam punsch, till att jag lekte matchmaker och eventuellt var lite för ärlig. Nå, ska inte gå in på detaljer. What happens on utekväll stays at utekväll lyder ju som bekant regeln. En del av det skulle dock kunna användas som inspiration för framtida skrivande.
Det som jag kan gå in på detalj om är dock detta: när jag kommit hem och var på väg att gå och lägga mig stängde jag av telefonen. Kom dock på att det var något jag behövde göra och slog på den igen. Drabbades då av massivt hjärnsläpp och kom inte alls ihåg min pinkod. Vanligtvis sitter den i fingrarna så jag inte ens behöver tänka när jag slår in den, men nu var den bara borta. Puts väck. Det slutade såklart med att jag slog in fel kod för många gånger, simkortet låstes och jag var plötsligt tvungen att leta fram pukkoden. Det var lättare sagt än gjort, för jag hade ingen aning vart sjutton jag hade gjort av den. Tanken slog mig att slå på datorn och logga in på mina sidor hos Telia, för där borde den ju finnas. Tänkte dock inte på att jag behöver mitt mobila bank-id för att logga in. Efter mycket letande hittade jag den dock till slut. I en låda i en hurts där jag lagt de grejerna för att veta var jag har dem. Så det löste sig, som väl är, men det tog sin tid. Först strax före fem kom jag i säng.

Alltså har jag varit ganska trött idag. Särskilt i förmiddags. Men utöver tröttheten en i stort sett helt vanlig söndag. En ganska varm sådan, men vanlig.
Imorgon är vi inne på andra halvåret. Jag som just vant mig vid att skriva 2019 istället för 2018.

1 Comments:

Anonymous Telia Sverige said...

Hej! Låter som att du hade en härlig kväll! :D
Många gånger kan man komma åt sitt Bank-ID i telefonen, trots att sim-kortet är låst. Det krävs ju dock att man är uppkopplad på Wifi istället, så att telefonen får uppkoppling den vägen istället för via mobilnätet.

Skönt att du hittade koden i alla fall. Ha en underbart fin sommar!
/Lisa, Telia Kundservice

11:36 AM  

Post a Comment

<< Home