Thursday, August 29, 2019

Hockeytorsdag

Bofors - Västerås 2-4 (1-1, 0-1, 1-2)

Lite tråkigt med förlust förstås, men aja försäsong är vad det är. Var väl annars ingen höjdarmatch, vilket man väl inte kunde förvänta sig heller. Tände till och blev lite smågrinigt ett tag i andra perioden, men annars var väl känslan i mångt och mycket just träningsmatch.
Måste dock erkänna att jag börjar känna mig smått orolig över BIK:s backsida. Där hade de ingen superlyckad match ikväll, och jag kan sakna någon riktigt stabil defensiv pjäs. Hade varit skönt att haft kvar typ Lundegård eller Blidstrand. Men där blir jag naturligtvis gärna motbevisad när allvaret börjar. Det är ju faktiskt först då det behöver vara bra. Försäsongen är ju trots allt till för att hitta och nöta in det som ska leda till framgång längre fram. Då är det okej om det ser lite mindre bra ut några matcher.

Dagen i övrigt? Tja, vid lunchtid drog vad som nog var säsongens kraftigaste åskväder in. Det var väl kanske inget jätteanmärkningsvärt åskväder i sig, men hittills under sommaren har vi lyckats slippa särskilt kraftig åska då det mesta hållit sig längre bort. Det här gick mer eller mindre rakt på, och var ganska aktivt så ja, säsongens värsta här i stan.
Har annars ägnat mig åt vardagligheter såsom  jobbsök och sånt, om än något förskjutet i tid då åskvädret ställde till det en aning. Börjat kika lite lätt i munspelsboken. Känns som en klart vettig investering.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home