Monday, October 14, 2019

Partyhandla

Var i eftermiddags och handlade lite inför födelsedagskalaset jag ska ha till helgen. Blev något av en storhandling kan man nog säga. Men nu har jag i alla fall i princip allt jag behöver för att kunna fixa iordning och bjuda på det som är tänkt. Blir nog ganska lugnt imorgon, men sedan kör jag igång med förberedelserna på onsdag och gasar sedan på fram till strax innan gästerna är planerade att dyka upp. Kommer vara en del att göra, men det blir nog roligt. Städa blir nog inte så roligt i och för sig, men att baka och dona däremot. Hoppas nu bara att det jag beställt på systemet hinner hit i tid (det kommer vara på håret sett till den förväntade leveranstiden), annars kommer jag behöva tänka om lite kring välkomstdrinken. Får visa sig I guess.

Dagen i övrigt har inte bjudit på några större sensationer. Såg såklart säsongspremiären av Sveriges finaste tv-program Första dejten ikväll. Är kanske inte helförtjust i de förändringar de gjort (särskilt inte den kortare sändningstiden), men det är ändå fin tv. Vet inte om ni minns det, men jag blev ju uppringd av en tjej från produktionen av FD i våras för en telefonintervju. Det ledde aldrig till någonting, och jag kom inte med (vilket jag såhär i efterhand och just nu är ganska nöjd med, även om tävlingsmänniskan i mig just då blev lite besviken) men det gör ju att jag har det extra nöjet att sitta och försöka lista ut vem/vilka jag i så fall skulle ha kunnat matchats ihop med. Ingen i första avsnittet tror jag, men det blir spännande att se framöver. Man får väl hoppas att det inte kommer vara med någon man tycker att man hade passat perfekt ihop med :D

Har också ägnat en stund av kvällen åt att blanda kortleken jag köpte när jag var på affären (kom på att en kortlek kan vara bra ifall vi kommer på att vi vill aktivera oss lite på kalaset). Tror jag höll på i uppåt en kvart, så nu bör den minsann vara ordentligt blandad. Ska man göra något ska man göra det ordentligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home