Sunday, November 03, 2019

Seger i Småland!

Tingsryd - Bofors 2-5 (1-1, 1-2, 0-2)

Gött med tre nya fräscha poäng. Känns som det var välbehövligt att studsa tillbaka efter det sura nederlaget mot Vita Hästen senast. Gött att både Foppa och Pasic fick hänga dit ett par baljor var, och alldeles finfint finemang att vi lyckades hålla tätt i box play, trots fem chanser i numerärt överläge för Tingsryd. Det har vi inte varit bortskämda med den här säsongen. Härligt!


Mindre härligt: det där jag nämnde igår om polisbil och ambulans länge bort på gatan... Det visade sig ju tyvärr vara allvarligt. Riktigt allvarligt. Tragiskt. Jag kan inte påstå att det gör mig orolig på något sätt, och så vitt jag vet är det inga jag ens vet vilka de är som är inblandade, men när något sådant händer så nära... det är svårt att trots allt inte bli en smula omskakad.

Roligare: avslutade födelsedagsfirandet idag. Farmor har piggnat till så blev gratulerad av henne när jag var nere hos föräldrarna på middag. Fick två flaskor vin, en stavmixer och en slant. Mycket fint. Det åts även bär med grädde, goda kakor av chocolate chip-typ och var allmänt trevligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home