Sunday, October 27, 2019

Födelsedagsseger!

Bofors - Almtuna 5-2 (2-0, 3-1, 0-1)

Kanske ingen superminnesvärd match, men en stabil och säker seger. Almtuna var visserligen inte ofarliga och spelet i egen zon är fortfarande inte riktigt på den nivå man önskar, men på det hela taget kändes BIK som det bättre laget. BIK gjorde också ett bra jobb i att hålla sig ifrån utvisningsbåset, men självklart lyckades Almtuna göra mål det enda PP de hade. Box play är... well, det finns förbättringspotential i spelformen om vi uttrycker det så. Härligt med seger hur som helst.


Igår kväll var jag och en kompis ute en sväng för att fira att vi båda fyller år den här helgen. Det var en rolig kväll, som blev lite längre än planerat. Råkade hamna på efterfest och well, det slutade med att jag inte var hemma igen förrän vid sju i morse (eller åtta enligt min preferenser i och med klockomställning och så vidare). Så kan det gå.
Och idag fyller jag alltså år. 34. Sjukt egentligen. Men det har allt som allt varit en bra födelsedag. Lite ovanlig och delvis utan den riktiga födelsedagskänslan i och med att morgonen blev som den blev och jag av förklarliga skäl varit ganska trött av och till, men likväl trevlig. Tog mig upp vid tolvtiden, var på hockey på eftermiddagen och sedan begav jag mig till morsan och farsan för lite firande. Gratulerade farsan, som ju också fyller i dag, öppnade lite paket, åt en bakelse. Ja, bakelse. Tårta blir nästa helg. Då kommer det bli en tredje helgs födelsedagsfirande i och med att farmor gått och förkylt sig och inte kunde vara med och gratta i dag. Så då beslöt vi att ta födelsedagstårtan då istället.
Är för övrigt väldigt nöjd med de presenter jag fick idag. Tre böcker (Kirke av Madeline Miller, Murlagranskaren II av David Nessle, Jag kommer med stryk av Nanna Johansson), tre par strumpor, en stekpanna, en köks- och badrumsstädning, en tröja, en kökstermometer, två mindre frottéhanddukar. Väldigt fint alltihop, och nästan allt sådant jag önskat mig och/eller behöver. Och så kan man ju nästan se hockeyresultatet som en present i sig.

I morgon kostar jag nog på mig lite sovmorgon. Jag är påtagligt trött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home