Monday, February 03, 2020

Inställt

Imorse ringde klockan tidigt. Jag masade mig upp. Tog mig ännu sömndrucken iväg. Kommer fram och möts av beskedet att hon som håller i det blivit sjuk och att idag, hela veckan, är inställd och ersatt med hemuppgift. Så där hade man uppenbarligen tvingat sig ur sängen i onödan.
Passade då på att gå en sväng runt rävåskullen, så då hade jag dagens promenad avklarad redan vid halv tio-tiden. I övrigt har dagen varit förhållandevis lugn. Har fått mina ord för dagen skrivna. Det är ju i dag jag enligt plan börjar mitt skrivprojekt för 2020 på allvar och från och med nu ska jag med undantag för söndagar och i händelse av grav bakfylla skriva minst 200 ord om dagen. 200 ord är inte särskilt mycket, men jag valde att sätta ett förhållandevis lågt beting för att kunna klara det utan att få dåligt samvete även dagar när det är mycket annat att stå i. Känner jag att jag skriver mycket mer per dag och det inte alls är någon utmaning kan jag ju alltid höja betinget. Bättre det än att sätta ett (för) högt beting och känna att man misslyckas.
Under kvällen har jag stundtals varit lite lätt uttråkad. Varit sugen på läsning, men eftersom min ekonomiska status varit lite svajig på slutet har jag inte velat köpa massa böcker på sistone så det är liksom lite sinat i bokhögen för tillfället. Får väl försöka lösa det på något sätt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home