Sunday, April 26, 2020

Dålig timing

I dag kom beskedet att min systers bröllop som var planerat till sista helgen i maj skjuts upp på obestämd framtid. Med tanke på omständigheterna i världen ganska väntat och rimligt, men likväl synd och tråkigt. Särskilt för min syster och hennes kille såklart. Men de yttre omständigheter som råder nu går ju tyvärr inte att göra mycket åt. Förjäkla oturligt att omständigheterna skulle bli sådana just nu bara. Men men, förhoppningsvis blir det ju en roligare fest när alla, även de äldre släktingarna, kan vara med. Så håller man ju lite tummarna för nu att det blir ett jäkla oväder den dagen bröllopet var tänkt, så känner de att det kanske ändå finns något gott med att skjuta upp.

Just timingen på hela den här virusgrejen är för övrigt rätt dålig för mig också. Tänker framförallt på jobbet här. Min praktikperiod går ut om någon vecka, och i normala fall hade det sannolikt funnits goda chanser till att det övergått i betalt arbete. Som läget är nu... well, låt oss kalla det att den chansen är betydligt mindre nu än den såg ut att vara när jag fick praktikplatsen. Kanske kan praktiken förlängas, jag vet inte. Det är i mångt och mycket upp till AF, och jag har ingen aning om hur deras regler ser ut. Men som sagt, dålig timing med viruskrisen just som det ur ett rent jobbperspektiv såg ut att ljusna en smula.

Denna dag har annars inte bjudit på några större överraskningar. Möjligtvis en och annan mindre, men inga större. En vanlig dag i livet således.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home