Tuesday, April 28, 2020

Lär bli att gasa på

Gjorde ett långkok i dag. Det blev bra. Inte riktigt som jag tänkt, men bra. Gott.
Fick också listan på vad jag ska skriva till nästa nummer av tidningen skickad till mig. Ska inte gå in på detaljer men man kan konstatera att jag kommer ha att göra. Särskilt som deadline är redan nästan fredag. Men det får väl gå bra. Tur då att jag inte kommit mig för att boka en klipptid den veckan.

Min tisdag har i övrigt inte varit särskilt spännande. Jag har ägnat mig åt vardag och så har jag suttit och läst en stund. Kom på att jag glömde föreningens årsmöte som jag hade funderingar att gå på för att rösta nej till det inlämnade förslaget om kodlås/nycketagg på portarna. Får hoppas då att det inte gick igenom med en rösts övervikt. Sedan är det egentligen inte själva låset jag är emot, utan att porten ska hållas låst även dagtid. Det blir liksom bara krångligt om man exempelvis ska få något levererat eller får besök eller så, plus att det är bekvämt att bara kunna gå in utan att behöva krångla med att låsa upp porten. Sedan är jag ju också rent principiellt emot utvecklingen mot allt mer låsta portar och avskärmningar, men den diskussionen får vi återkomma till vid något annat tillfälle.
Men men, eftersom jag inte var där är det ju inte mycket annat att göra än att rätta sig efter det beslut som fattats. Och det lär väl tids nog märkas vad beslutet blev.

Imorgon hade jag tänkt ägna mig mestadels åt litteraturen på olika vis, men med tanke på den tajta deadlinen och antalet texter som behöver produceras tills dess är det nog bäst att jag lägger mitt fokus där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home