Wednesday, June 03, 2020

Heldagsjobb

Fortsatt jobbresande i dag. Lunedet imorse, Gullspång efter lunch. Sedan artikelskrivande när jag kom hem och under kvällen. Kände väl inte riktigt att jag fick flyt på skrivandet eller texten, att det blev lite styltigt. Blev väl okej till slut, men ska nog titta över det lite snabbt någon gång till.
Har en grej kvar till kommande numret nu, men den behöver jag inte åka någonstans för. Får se om det blir någon artikel av det överhuvudtaget, för det ska handla om en grej som löper viss risk att bli inställt. Ska i vilket fall prata med han som ska intervjuas i morgon, så får vi väl se lite vilka besked det blir.

Dagens resor gick hur som helst bra. Inga missöden varken under bilresorna eller intervjuerna. Passade på att kila in på systemet i Gullspång. Det låg så väldigt smidigt just när man körde in i "stan". Det var nog den minsta och gulligaste systembutik jag varit inne i.

Så mycket mer än jobb har inte hunnits med i dag. Tog en promenad just efter middagen, och läste några sidor nu i kväll. Det är typ allt.
Sedan första dagens rivstart har det inte hänt mycket alls med Summer Party-listan. Har haft för mycket annat att stå i. Men bara texterna börjar bli klara för att skickas in ska det nog börja hända en del där också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home