Tuesday, October 12, 2021

Tror jag ligger bra till

Mest jobb idag också. Men det har flutit på fint. Tillräckligt för att jag hör och häpna faktiskt hann färdigt med dagens jobb redan under vad som brukar kallas kontorstid, och det utan att jag kände att det fanns något annat jag borde ta tag i för att inte ha liggande. Har faktiskt mindre kvar att göra än vad jag trodde att jag skulle ha vid den här tidpunkten. Har rullat på såpass de här första dagarna på veckan att jag då och då under dagen fått påminna mig själv om att det inte alls är onsdag utan "bara" tisdag. Sedan ska man ju inte ta ut något i förskott, det kan ju visa sig att jag behöver skriva om något eller att det dyker upp något oväntat i sista stund, men just nu känns det som att jag ligger bra till tidsmässigt.

Läste ut bok nummer 40 för året under kvällen. Siktar på att komma upp i minst 50 sett över hela året. Det tycker jag att jag borde klara. Förra året landade jag på rätt låga 31, men det hade sina skäl. Framförallt att jag var tämligen pank stora delar av den våren och sommaren och inte hade möjlighet att besöka bokhandeln särskilt regelbundet. Den siffran har jag ju hur som helst slagit med rätt rejäl marginal i år. Gött det.

Sista inbokade intervjun före deadline imorgon. Sedan har jag också någon icke intervjubaserad text kvar att skriva. Med lite tur kan jag ha allt inskickat innan absolut sista stund den här gången.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home