Thursday, February 03, 2022

Drick bäst långsamt

Har mest jobbat idag. Inte så himla spännande att berätta om kanske. Unnade mig en stout när jag tittade på Antikrundan. Eller egentligen lite efter Antikrundan också eftersom det är en öl som är godast när man dricker den långsamt. Satt på en presskonferens i förmiddags. Det gör jag sällan annars, så det var kul på sitt sätt. Hann läsa en kort stund på seneftermiddan.

Reportageresa till grannkommunen imorgon. Ett jobb som ursprungligen var tänkt att vara med i januarinumret men som fick skjutas upp pga covid bland personalen där reportaget skulle göras. Bra då att det gick att skjuta på. I övrigt återstår att se vad som händer under morgondagen. Var prat om att kanske gå ut och käka, men eftersom restriktionerna snart försvinner beslöt vi så sent som ikväll att skjuta på det till just när restriktionerna lyfts. Så får väl se när det an tänkas bli, måste ju passas ihop med BIK:s spelschema och sånt jox också. Det blir när det blir helt enkelt.

Ska hur som helst bli skönt med helg när morgondagens jobb är gjort. Har varit en del att stå i den här veckan, och blir ännu mer de kommande två. Så ett par dagars ledighet känns välkommet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home