Monday, March 28, 2022

Kör igång

Körde igång på mer eller mindre allvar med arbetet på nästa nummer idag. Mest genom diverse telefonsamtal. Redan imorgon dag att ge sig iväg för reportage. Sedan kommer det förhoppningsvis rulla på. Ändra fram till påsk. Först därefter lite ledighet och vila.
Man hoppades ju att Västervik skulle lyckas ställa till det i alla fall en smula för HV, men jösses. 2-11. Man får nog konstatera att det lär sluta som så gott som alla experter tippade inför slutspelet. Tyvärr. Ska de fortsätta spela på sådan överväxel kan vi nog lika gärna ställa in resten av slutspelet. Visserligen skulle nog både BIK, Modo, Björklöven och Västerås kunna bjuda större motstånd än Västervik uppenbarligen mäktar med för tillfället, men det känns lite hopplöst när man ser siffrorna. Nåväl, vi har ju alltid nästa år.
Relativt lugn kväll. Har varit ovanligt trött på kvällarna på sistone. Det är som att jag aldrig riktigt hann vila ikapp efter senaste numret av tidningen, i kombination med att jag på grund av de ljusa, soliga morgnarna sovit lite sämre och vaknat påfallande tidigt. Får väl se om det blir bättre nu när klockan ställts om och solen inte ligger på så starkt riktigt så tidigt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home