Thursday, March 17, 2022

Krångelfritt

Har jobbat på idag också, och vips hade det hänt att numrets sista text var lämnad och klar. Återstår någon bildtext och ett par kompletterande bilder, men på det stora hela är allt färdigt. Och det redan dagen innan deadline. Känns gött. Har faktiskt varit förvånansvärt krångelfritt den här gången, så får det ju gärna vara oftare.

Hur som helst. När jag var klar med allt lutade jag mig tillbaka i soffan och öppnade min sista julöl. En mycket smakrik, mycket god belgare. Fan vet om det inte rentav var en likadan som den första julöl jag drack i höstas. En fin avslutning på julölsäsongen hur som helst. Det var kul så länge den varade. Kommer nog bunkra på mig ett litet lager nästa jul också. Tycker det är trevligt när det räcker så länge som det gjorde nu, hela vintern och lite till.

Eftersom jag hade tid över runt lunch passade jag också på att knalla ner och ta en vända på bokreans slutspurt. Halva reapriset, så jo, kom därifrån med ett par stycken. Nu har jag läsning så jag klarar mig för ett tag framöver. Det är bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home