Thursday, November 30, 2023

Ökningar

Mestadels jobb i dag. En grej på telefon, en grej på plats i Degerfors. Är mest där fokus legat. Har dock hunnit fixa lottningen om vem som ska köpa julklapp till vem i familjen, och göra en lite övergripande planering av årets instakalender. Plockat fram de kalendrar jag själv har att öppna i år. Ska bli gott med årets första julmust i morgon.

Kollade givetvis min Spotify Wrapped igår. Inga större överraskningar. Strax över 43 000 lyssnade minuter. Kent min mest lyssande artist för åttonde året i rad. Därefter Smisk, Håkan, The Hives och Romy. Hata dig själv älska Lidl min mest spelade låt. Två Smisklåtar till på topp fem. Svensk indierock min mest spelade genre (antagligen tack vare/pga kent), och därutöver lite andra varianter på indie. 5211 olika låtar av 2579 artister i totalt 73 genrer. Större siffror än förra året i alla kategorier således (då: 40 000 minuter, 4682 låtar, 2327 artister, 43 genrer), men egentligen inga jätteanmärkningsvärda ökningar.

Kan noteras att den dag jag lyssnade mest hade jag lyssnat i drygt nio timmar. Den siffran är dock en smula dopad då det var när jag hade min födelsedagsfest, somnade och när jag vaknade och gick och lade mig frampå senmorgonen upptäckte att jag hade lyckats stänga av högtalarna men glömt slå av både musiken och datorn. Så det hade stått och tickat upp minuter där när jag inte lyssnade alls. Så det räknas i statistiken, men kan knappast kallas lyssning.

Strax december. Det är en månad jag tycker om.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home