Thursday, November 23, 2023

Märklig bedömning

Till att börja med måste jag säga att jag, trots att man vet att disciplinnämndens vägar är outgrundliga, är förvånad över avstängningen på Plato. Av de tv-bilder man sett att döma blir han mer eller mindre påhoppad, och det "slagsmål" som följer ser i mina ögon definitivt inte ut som ett tvåmatchersslagsmål. De håller i varandra, vevar lite grann. Inga kastade handskar, det enda utöver ett vanligt tvåminutersgruff ser ut att vara när Djurgårdsspelaren måttar slag mot en liggande Plato. Väldigt märkligt. Exakt sådant som gör att man inte har något förtroende för disciplinnämnden.

Att Lennartsson blev avstängd var mer väntat, den där knuffen i ryggen när bråket börjat lugna ner sig är inte överdriver tjusig. Sedan går det alltid att diskutera längden på straffet, men där är ju nämnden som den är.

Nåväl, det var all hockey för idag. Denna dag har annars bestått av jobb. Försökte få lite skrivet på förmidagen, sedan var det planeringsmöte på eftermiddagen. Fick vet att en kollega kommer sluta vid årsskiftet. Synd då hon är viktig för verksamheten, men hon har också varit i företaget väldigt länge så förstår att hon kan vilja göra något annat.

Under kvällen har jag läst och kollat på en film. Gjorde en beställning på lite rolig julöl som inte finns i butik här i stan. Blev möjligtvis en smula carried away, blev 21 flaskor/burkar fördelat på 16 sorter till slut. Men vad tusan, är det julölssäsong så är det. Och imorgon kommer Fullers årgångsale till systemet också, så den får jag väl knalla ner och köpa en flaska eller två av också. Vilken härlig tid på ölåret det här är.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home