Monday, November 20, 2023

Lugnhetsunnande

Hyfsat lugn dag i dag. Tyckte jag kunde unna mig det innan det är dags att redan i morgon köra igång med nästa nummer av tidningen. Är ju lite kortare om tid för att få ut det före jul, så det är bara att köra på och försöka börja få saker klara så tidigt det går. I dag hann jag hur som helst ner på stan för några ärenden. Kunde bland annat byta mjukisbyxorna jag fick i födelsedagspresent men som visade sig vara lite för stora. Behövde göras senast i mitten av veckan, så det var ju bra att få det gjort. Passade så klart också på att få med mig några till julöl hem när jag ändå var på stan. Börjar få ett helt okej förråd nu faktiskt.

Fick även besked om årets IR i dag. Något mindre i år än jag hade trott - hade gissat på att jag skulle få lika mycket som i fjol då jag hade fler bilder publicerade 2022 än 2021 - men det är ju likväl extrapengar som så att säga ligger utanför budgeten. Så det är ju najs när det trillar in. Ska lägga en liten del av det på att beställa några julölssorter som inte finns i butik här i stan, i övrigt blir det inga extravaganser utan de får ligga där de ligger tills de behövs. Köpte ju ändå ny telefon och sådär för inte så längesedan. Måste kolla också vad jag hade angett för beräknad årsinkomst till csn, kan ju bli att jag måste betala några extra hundralappar dit.

Nåväl, reportagedags i morgon som sagt. Hårdköra i tre arbetsveckor, sedan ingen tidning igen förrän i januari. Så får vi se vad vi kan få ihop för spännande innehåll till julnumret.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home