Friday, February 09, 2024

Fan!

Djurgården - Bofors 3-2 förl. (1-1, 1-0, 0-1, 1-0)
Börjar bli rätt trött på så kallat hedersamma förluster. För i grund och botten är det skitsamma om man spelat bra och om det är tight och små marginaler när man ändå förlorar. Sedan är en poäng borta på Hovet i sig ett på det stora hela relativt godkänt resultat, men med den trend vi har hade det smakat väldigt gott att få med sig en vinst.
Ska man ta med sig något är det såklart glädjande att vi gör ett par mål i pp. Det har ju hackat lite under den här förlustsviten. Två matcher och två mål av Stenberg. Bra facit. Synd att han inte blir kvar några matcher till. För övrigt positivt att resultaten i kvällens övriga matcher gick åt ganska rätt håll för vår del. Mindre positivt att vi verkar ha åkt på ett par skador.
Blir en grymt viktig match mot Västerås på onsdag. Vi ligger just nu på sista slutspelsplatsen, tre poäng före dem med en match mindre spelad. Visst är det åtta matcher kvar efter den, men vi förlorar vi där är nog risken att missa vidare spel efter grundserien ganska stor. Sexpoängsmatch deluxe.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home