Friday, December 08, 2006

Artikeln i KT

Idag publicerades artikeln som jag blev intervjuad för häromdan i KT. Det var väl inet direkt någon helt lysande artikel, jag blev felciterad och ska enligt artikeln ha sagt att det vore kul att arrangera en festival i framtiden. Det har jag aldrig sagt och det är definitivt inget som vi har diskuterat i styrelsen. Sen lät det i artikeln som att vi endast bokade indieband (vilket han för övrigt stavade indi), vilket vi väl inte gör (visserligen betyder det ju independent från början så på så sätt är ju allt vi har bokat hitills indie men nu för tiden har ju indie blivit en egen genre liksom).
Men värst var nog dock att han skrev i artikeln att vi sällan går via bokningsbolag utan pratar med banden direkt (dom flesta vi pratar med har ju inget bokningsbolag), vilket vi visserligen gör men hur vi jobbar och vilka metoder vi använder är ju inget som ska ut i media. Det kan ju liksom ge våra konkurrenter vissa fördelar gentemot oss eller i värsta fall få oss att framstå som något oseriösa när vi släpper ut sånt i media.
Sen hade han totalt skrivit om karlskoga, is that in texas-storyn också så där funderar vi på att skicka in en rättelse (fast det som väger emot är ju att det är positivt för mytbildningen om ingen riktigt vet exakt hur historien gick till).
Så jag är väl inte helt supernöjd med artikeln som sådan, dne hade som jag ahr påpekat rätt månag brister. Men vi får ju publicitet i alla fall och dte är ju aldrig fel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home