Wednesday, December 06, 2006

Idag kan man väl säga

Imorse var alltså en journalist från KT här och intervjuade mej, så imorgon finns förhoppningsvis en trevlig artikel om klubben och föreningen och allt sånt publicerad i KT. Men jag kan säga att typ halva intervjutiden gick åt till att förklara skillnaden mellan föreningen och klubben, men jag tror han förstod till sist.

Under förmiddagen ringde jag och beställde en klipptid också så imorgon klockan 10.30 ska jag klippa mej. Ska bli rätt skönt faktiskt eftersom jag inte har gjort det sen i somras nån gång (kan liksom av dags nu). Men om någon nu sitetr och är orolig så nej jag ska inte skafaf någon ny frisyr, det ska bara bli kortare.

Anja Pärsson fick bragdguldet, vilket skämt.

Kan förresten berätta att min tidiga morgon tog ut sin rätt under dagen så jag somande några timamr på eftermiddan och en liten stund på kvällen (mellan halv nio och nio typ).

Kan också avslöja att jag är nära ett avslut med ett band till vårpremiären av Klubb Perfektion och att det borde vara klart någon gång framemot slutet av veckan. Vad det är för band håller jag dock hemligt ett tag till.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home