Saturday, January 06, 2007

Det löste sej emd Wickan! (plus hela min kväll typ)

Det där med Wictoria löste sej idag, vi har pratat emd banden och så där också så vi kommer köra vårpremiären av Klubb Perfektion den 9/2. Nu måste vi bara se till att få ut det budskapet i media också.
På vägen hem från wickan så tog jag förresten ner ett par av dom affischer vi hade sittande uppe vid busstationen och när jag gjorde det så var det en gubbe där som typ kände igen mej och bröjade prata med mej (alltså på ett sånt sätt så det verkade som han typ småkände mej lite) och jag hade absolut ingen aning om vem det var. Usch vad jobbiga sånna situationer är.
I alal fall så satt farsan och drack öl med en arbetskamrat när jag kom hem, dom gick till puben sen, det var tydligen planerat sen länge. men den där arbetskamraten var rätt trevlig faktiskt.
När dom ahde gått stekte jag hamburgare och sen började en lååååååång TVkväll, lite längre än jag hade planerat. Exakt avrför dne blev så lång ska jag inet gå in närmare på men vi kan säga att dte berodde på händelser som låg utanför min kontroll. Men jag såg i alal fall Borat hos Jay Leno, det var roligt.
Och sen hamna jag här lite senare än vanligt och nu vet ni vad jag har gjort under kvällen.
Skönt att det löste sej så smidigt med wickan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home