Saturday, February 10, 2007

Toksuccé med publikrekord

Gårdagens Klubb Perfektion blev verkligen en storsuccé. Vi slog publikrekord med cirka 280 betalande och över 300 besökare totalt. Sjukt kul.
Grand Central Station var jäkligt bra och var väldigt uppskattat bland dom som såg dom. Vilket var överraskande många med tanke på den ganska tidiga tiden som dom gick på. GCS själva verkade också nöjda med spelningen och tyckte det var kul att få komma ut och spela. Var tydligen lite av en premiär med den sättningen och dom flesta av låtarna dom spelade.
Navid Modiri & Gudarna var också sjukt bra och Navid hade nog Klubb Perfektions hitills bästa mellansnack när han sa "vi har åkt genom snö, slask och Degerfors för att kunna vara här ikväll". Men det svängde rejält när dom spelade, under hopp skak (eller vad det heter) och avslutande Dags för slagsmål fullkomligen exploderade spelningen. Det var också en väldigt uppskattad spelnign från publikens sida, var en 4-5 stycken som kom fram och ville skaka hand och tacka för bokningen medan spelningen fortfarande höll på. Sånt är ju alltid kul liksom.
Övrigt som är värt att nämnas om kvällen är att jag agerade DJ hela kvällen och det gick väldigt bra även om det stundtals var svårt att få folk att gå upp på dansgolvet. Den låt som fick flest att dansa före att NM&G hade spelat (efter det var det inga problem att få folk att dansa nästan oavsett vad man spelade) var något förvånande Popsicles "hey princess", en väldigt bra låt visserligen men nog hade man trott att en del andra låtar skulle dra mer folk till dansgolvet. Kan för övrigt berätta att nrä jag körde pull shapes som sista låt innan NM&G började spela så var det några av dom i bandet som började spela med i låten, det var rätt coolt på sitt sätt.

Sammanfattningsvis så var det en jävligt rolig kväll med mycket folk och bra spelningar och grym musik fårn DJbåste (så klart). Allt som krävs för en lyckad kväll liksom.

Nu håller vi tumamrna för att det går ännu bättre nästa gång när Lamont kommer hit.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home