Monday, March 26, 2007

Lite mer detaljerat om Kalmarresan

När jag åkte ner till Kalmar var tåget mellan Örebro och Mjölby inställt på grund av personalbrist (!) så jag fick åak buss till mjöl. Det ahde väl inet avrit något jätteproblem om dte inte avr för att bussen blev försenad så jag missade mitt anslutande tåg och fick ta ett senare tåg istället. Jag kom till Kalmar gansak exakt två timamr efter att ja gegentligen skulle ha varit där. Det mest upprörande är dock att allt var så grymt dålig organiserat. Busschauffören visste ingenting, han visste knappt att han skulle till Mjölby likosm, och när man kom dit fick man ingen information alls och biljettförsäljningsstället på stationen avr stäng så det fanns ingen att fråga eller nånting. Sjuk dåligt organiserat emd andra ord. Annars när man åker ersättningsbuss så bruakr ju åtminstoen chauffören veta lite om hur dte blir med anslutande tåg och så vidare och ofta finns ju personal på stationen som informerar men dte fanns inget såtn den här gånge. Jävligt dåligt av SJ. Kommer helt klart kräva penagrna tillbaka för det var ju deras fel att jag blev så försenad. Sen tycker ja gfaktiskt att dte räö deras jävla skyldighet att se till så det åtminstone finns personal som kan köra tågen, visst om tåget går sönder på något sätt kan jag acceptera att jag får åka buss och kanske blir lite sen men när tåget blir inställt på grund av personalbrist då blir jag förbannad.
Hur som helst träffade jag på Nisse Solsken på stationen i Örebro, han är lite mystisk Nisse Solsken.

Förseningen när jag åkte till Kalamr ledde dessutom till att jag missade fikat på föreläsningen, jag tror jag ska kräva att få gratis fika nästa gång jag åker tåg.

Förutom ditvägen så ahr resa ngått bra och även tentan kändes att gå bra. Men det var en budgetuppgift jag höll på att bli tokig på, jag kontrollerade liksom allt hur månag gånger som helst men det ville ändå inte bli balans i balansbudgeten så till sist lät jag den uppgiften vara och hopapdes på att få åtminstone några av dom 15 poäng uppgiften var värd.

Som jag skrev tidiagre idag så hyrde jag Borat och tittade på dne och den avr som sagt sjukt bra, har ni inte sett den än så se den.

Idag när jag skulle åka från Kalmar var dte så jävla dimmigt så när jag gick på bron mellan Ängö och vad nu stadsdelen som centrum ligger i heter såg man inte höghuset på varvsholmen, ja man såg knappt varvsholmen (och vet ni inte hur Kalamr ser ut så får ni titta på en akrta så förstår ni hur dimigt det var). Det var till och med så dimmigt att man inet såg domkyrkan och vanligtvis när man kommer från det hållet ja då ser man domkyrkan (den är unegfär dubbelt så hög som bebyggelsen runtomkring och ser oerhört mäktig och ståtlig ut när man kommer från det hållet). Det var alltså väldigt dimmigt.

Men nu är jag hemma och när jag kom hem så fick jag en låda Anthon Berg av Makin som ahr varit till finland, det ska bli gott att åta upp det som finns i lådan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home