Sunday, March 04, 2007

Schlagerfestkväll

Först: Jag tippade 100% rätt på andra chansen förut. Jag tror jag ska börja kalla mej Christer Björkman (vi tittade på det under förfesten).

Sen:
Det blev festande ikväll och ja jag är lite full. Däremot blev det inget red brick, vi råkade hamna på statt istället. Det var hyfsat roligt men musiken dom spelade sög stenhårt, jag saknade Morrissey och/elelr The Smiths (ja jag är lite väl popnördig). När man kom dit fick man nån jäkla svart gummsnodd som statts webadress stod på. Tror dte avr et såtn där armband typ, sitter på handleden nu i alla fall.
När vi förfestade kom farsan in strax före elva och dygnlacka, han skällde som fan för aatt vi pratade med varandra när han ville sova (ja han var full), men vi var precis på väg att gå då så det var lugnt typ.
Det blev inget Valentino heller, ingen av oss var hungrig när vi gick ifrån statt. Något märkligt kan tyckas eftersom man alltid brukar bli fyllehungrig men vi hade väl ätit för mycket under dan eller nått. Nu ska jag nog inte skriva mer om vad som hände under kvällen, kan bli jobbigt för Micke om jag gör det.

Det var förretsen första gången jag festade sen nyår, kändes skönt att vara igång igen (även fast jag sakande bra musik). Nästa gång blirom två veckor är det sagt, hade kunnat bli nästa vecka men då är det ju final i melodifestivalen och det vill man ju se. Om två veckor är morsan oc hfarsan dessutom borta så då kan vi ju (för)festa ostört.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home