Saturday, June 23, 2007

Denna kväll och natt

Gick iväg till Nilsson strax efter fem, efter att ha ätit mat och tårta. Det var ganska trevligt hos Nilsson men den där riktiga feststämmningen infann sej aldrig.
Dom som var där var jag, Nilsson, Tove, nån kompis till Tove, Fredrik, Marcus, Andre (Marcus bror), Olle, Micke, Therese, Basse och Basses tjej (jag vet inet vad hon heter). Först var dte so men vanlig fest och vi drack och prata och hade lite trevligt. Sen kom vi på att vi skulle gå till OK och köpa fyllekorv men OK var stängt. Då gic kvi till gatuköket vid uno x istället för dte var öppet. Jag köpte kötbullarna för 39 kronor, sen kom jag och Andre på att det vore gott med något mer att täa så då köpte jag en french hot dog för 18 spänn. Medan jag väntade på den började jag prata med några barn som var där, dom typ undrade vad vi gjorde på dagarna och sånt. Sen undarade dom avd jag lyssnade på för musik och då berättade jag det. Dom hade aldrig hröt talas om indie, barn idag är allt för okunniga. Dom undrade om jag lyssnade på chamillionare och sånt men jag förklarade att jag inte lyssnar så mycket på hiphop. Sa att jag lyssnade mycket på Morrissey men honom kände dom inte till, det brode dom göra det hör ju nästan till allmänbildningen att åtminstone känna till Morrissey.
Hur som hslt gick vi i alla fall tillbaka till Nilsson sen. Där satt vi och snackade och drack lite mer öl och så. Sen visade vi liet scener ur Team America och Spinal Tap för Olle, framförallt scenen där förstärkaren går till 11 tyckte vi var viktigt att visa (fantastisk scen btw).
Efter det splitades fol upp lte och ng¨ra hamande i köket och några i sovrumemt och så vidare. Marcus var förresten fullast och hade ty psomnat innan vi gick och köpte mat.
Jag satte på mej hörlurarna (det var enda källan till ljud från datorn) och lyssnade lite på ett par säkert-låtar. Jag bröajde sjunga med och eftersom jag hade lurar hörde jag inte riktigt mej själv vilket fick till effekt att det blev ganska högt. Dom andra verkade inte riktigt uppskatta min sång men jag hann i alla fall sjunga faller isär för dom.
Sen avr min öl slut och festen dog lite till men sista halvtimmen avr nästan roligats på festen ändå.
Följde Olle en bit på vägen hem så jag gick vägen förbi före detta Valentino och ner vid folkets hus. I tunneln där träffade jag på några småskumma typer som stog och drack öl och pratade om att det var en dålig midsommar. Hade gärna stått och snackat med dom en stund men eftersom jag inte hade något att dricka och det regnade tyckte jag att dte var lika bra att gå hem rätt så fort. Det gjrode jag och nu är jag här, det regnade förresten på vägen hem och det var lite trist.

Mina är strumpor blöta (borde kanske ta av mej dom men orka) och jag är i stort sett nykter (känns det som vill säga), ska nog gå och lägga mej nu.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ända nere vid uno-x? det är ett skumt område, farliga kvarter kvällstid.....före detta Valentinos??? vad menar du med det?

6:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

glad midsommar i alla fall, trots att den inte var helt lyckad. :)

8:06 PM  
Blogger Nicklas R said...

Nilsson bor i ekeby så det var därför vi var där. Valentino har bytt namn och så är havla lokalen omgjord till någon sorts kaffeservering, därav före detta

12:12 AM  

Post a Comment

<< Home