Monday, August 06, 2007

Fy fan för det där jävla jobbet

Jaha nu är det tydligen bestämt att jag ska jobba ett par dar nästa vecka, kul att jag fick vara en del i det beslutet. Jag har längtat till imorrn hela sommarn, sista arbetsdan har varit målet sen jag klev in på det där satans kontoret första morgonen. Men nu är det abra förstört, nu ska jag behöva plågas i ytterligare några dar. Fy fan. Det är väl shout out louds som sjunger I don't wanna feel like I don't have a future, men det är ungefär så uppgivet det känns just nu. Jag hatar hatar hatar verkligen att jobba och hade sett fram emot att äntligen få vara ledig längre än bara några dagar i sträck.
Jag har inte varit ledig på hela jävla sommarn och det är så helvetes jobbigt att inte ha varit. Jag vill ockå hinna leva lite. Visst dom där extra dagarna ger nån tusenlapp extra när lönen kommer men jag värderar ledighet så glaet mycket högre än pengar så det är inte sant.
Hur som helst tänker jag inte jobba mer än maximalt måndag och tisdag den veckan, efter det kommer jag inet sätta min fot där igen. Och det är oavsett om jag är klar med jobbet eller inte.
Det är ta mej fan så jag hoppas jag blir festivalförkyld när jag kommer hem från way out west och inte kan jobba, så träligt tycker jag det är att behöva jobba mer än det var sagt från början.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home