Friday, September 14, 2007

Hemma från österlandet

När jag kom till Stockholm i onsdags hade jag ett par timmar över så då tog jag en sväng till skivbutiken bengans på drottninggatan för att titta vad som låg på deras reabord. Det brukar finnas trevliga saker på det bordet, så även denna gång och jag gjorde ett par små fynd där. När jag gick därifrån hade jag två skivor med mej, sammartist på båda fast under olika artist namn. Ena skivan på engelska och ena på svenska. Jag tror dom flesta av er har förstått vilka vilka skivor det var jag köpte, det var så klart säkert! och introducing...Hello Saferide.

Sen mötte jag dom andra och vi åtke till Finland. Det var som en vanlig kryssnign typ, roligt ibland och tråkigt ibland. Köpte godis (marsipanbröd) och sprit (absolut pears) i tav freen. Det absoluta första jag såg när jag klev in i butiken var dock citronsprit och det var inte vilken citronsprit som helst utan det var DEN citronspriten. Det var en omskakande upplevelse.

Så kom jag hem idag och har mest tagit det lugnt. På centralen i stockholm såg jag kändisar förresten. Först Kjell Bergqvist, han stod och pratade med nån snubbe. Sen såg jag att snubben han pratade med var ingen mindre än Martin Stenmarck. Det ni.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ojnej, citronspriten. Och Martin Stenmarck, hjälp, han är snygg! Och Kjell Bergqvist är tudd.

11:50 PM  
Blogger Nicklas R said...

Martin hade mössa och halsduk på sej, det såg ut som han frös

12:40 AM  

Post a Comment

<< Home