Sunday, June 08, 2008

Denna vecka: Kändisliv

Det är söndag, det betyder nöjesduellen här på bloggen. Veckans ämne är kändisliv.

1. Den 22-årige komikern Björn Gustafsson är utarbetad och ställer in alla jobb i sommar. Har kändisvärlden blivit för tuff för unga talanger?
Som jag ser det har det inget med just kändisvärlden att göra utan att han helt enkelt arbetat för mycket. Som det verkar har han ju arbetat helt sjukt mycket under våren och det säger ju sej självt att det inte är bra att arbeta för mycket oavsett vad man arbetar med, att han sedan har ett arbete som har lett till kändisskap känns rätt irrelevant i sammanhanget.

2. Ännu ett av George Clooneys förhållanden biter i gräset. Kommer den 47-årige stjärnan någonsin att stadga sig och skaffa barn?
Ursäkta om jag verkar otrevlig men hur i hela världen ska jag kunna veta det? Det är väl helt hans ensak om han kommer göra det heller inte.

3. Vad har gjort dig glad under veckan som gått?
Besöket i Västerås så klart, man blir alltid glad av att träffa Emma och Mickis! Och att dom gillade presenterna dom fick gjorde mej också glad.
Nya Sonic. Nya Filter (efter alla hyllningar Filter fått bestämde jag mej för att köpa den när jag åkte ner hit igen i fredags och jag kan bara sluta upp i hyllningskören, det är en väldigt trevlig tidning). Slutligen blev jag också glad när en farbror som såg att min ölplatta gick sönder så jag tappade ölen igår gav mej några kassar att bära i, det var väldigt snällt gjort av honom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home