Friday, June 13, 2008

Igår och planer för idag

Babyshambles var det enda jag såg igår, annars hängde vi liksom mest på campingen och drack öl. Lite väl mycket öl märkte jag imorse för usch vad jag kände mej dålig i magen, eller jag käner mej fortfarande dålig i magen så kände är kanske inte riktigt rätt ord.
Babyshambles var hur som helst bra, och så mycket mer finns väl inte att säga om den konserten. Jag tog några bilder som jag kanske läger upp här om ni ber snällt.
Efter konserten dracks det mer öl på campingen och det hände väl inte jättemycket mer än så direkt. Tog lite bilder där också men dom kommer jag däremot inte att lägga ut här. Sen kom vi på att vi skulle fylleringa Emma så då gjorde vi det (förlåt om vi väckte dej), fast sen typ dog batteriet i min telefon så då kunde inet fyllesamtalet fortsätta. Men nu känns det som jag kom in på ett sidospår här.
På vägen hem blev jag sjukt trött och jag tror att jag till och med råkade somna på soffan en stund när jag kom hem. På tal om vägen hem så tror jag att Per Sinding Larsen (stavar han så?) var på samma tåg in till stan, jag är inte säker på att det var han men var det inte det så avr dte någon var väldigt lik honom.

Idag ska jag se Annika. Det ser jag fram emot, allt annat är liksom oviktigt så länge jag får se henne. Missar dock Rufus Wainwright vilket är lite trist men man kan ju inte riktigt räkna med att man ska kunna se allt man vill när man ska jobba så det är lugnt, och som sagt får jag ju se Annika, det är huvudsaken.
Mickis och Hanna pratade förresten om igår att dom skulle komma upp hit en sväng idag men jag har inte pratat nått med dom idag så vi får väl se när dom dyker upp.
Ska jobba idag också som sagt, börjar åtta ikväll och slutar fem imorgon bitti. Härligt arbetspass. Sen börjar jag klockan elva imorgon förmiddag igen så jag räknar med att vara rätt fett trött imorgon kväll.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ingen fara alls, jag sov inte så mycket! :D det var trevligt att ni ringde. och förvörigt ber jag jättesnällt att få se bilderna! och ge annika all kärlek och förtjänar och massa mer!

12:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

*kärlek HON förtjänar...

12:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

usch!...nicklas!!!....deu såg alltså endast en totalt nerdekad, påtänd slasktratt till narkoman, emellan dina egna våldsamma ansträngningar att berusa dig bortom sans och fuckin´Poolookaville????...that was it????....hela kvällen och natten hade alltså enbart med droger och drogande att göra????...detta var mycket, mycket, MYCKET illa!

6:42 PM  
Blogger Nicklas R said...

Emma: Hon fick sjukt mycket kärlek, vi som stod längst fram gav och gav och fick en fantastisk konsert tillbaka

5:34 PM  

Post a Comment

<< Home