Monday, August 11, 2008

Way out West Torsdag

Kom ner till Göteborg vid fyra. Åkte ju första klass ner så det var en bekväm tågresa. Största skillnaden mot annars var att sätena var bredare och mycket bekvämare i största allmänhet.
Mötte hur som helst min fars broder Anders på stationen och efter att jag hade fixat mitt armband inne i stan åkte vi ut till slottsskogen där han skulle på någon sorts funktionärsutbildning.
När det var klart efter ett par timmar var det dags att äta. På vägen ifrån festivalområdet (festivalen hade alltså inte börjat än) mötte vi Kleerup, det var dagens kändisspaning. Vi hamnade på en restaurang och jag åt en mycket god oxburgare.
Så var det dags att gå till någon av dom klubbar som arrangerades under torsdagen och som liksom ingick i way out west. Till sist hamnade vi på trädgårn där Petter firade 10 år som artist. Och som jag nämnt tidigare var alltså Annika där och gästade i en låt, det kändes härligt att få se Annika. Lycka.
Hon var dock inte den enda gästartisten utan många av dom mest kända svenska hiphopartisterna (plus Freddie Wadling och Veronica Maggio) gästade i olika låtar (och i sista låten gästade alla samtidigt). Hade väl inga jättehöga förväntningar när jag kom dit men det var faktiskt en rätt kul konsert, naturligtvis med Annikas appereance som största höjdpunkt.
På vägen till trädgårn mötte vi en småskum gubbe som sa sej ha adhd, han pratade om en hel massa ointressanta saker.På vägen hem stannade vi till hos en av Anders grannar där Anders fick trycka i en snubbe massa sömnmedel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home