Wednesday, September 24, 2008

Inget särskilt (aka ett möjligtvis något poänglöst inlägg)

Har pluggat färdigt för idag nu. Har inte börjat på litteraturrapporten utan det blir ett projekt för morgondagen istället, tänkte dte kunde vara bra att reflektera lite kring boken innan man skriver om den.
Den utlovade recensionen av Hello Saferide-skivan kommer lite senare. Har inte skrivit den än men jag vet i stort sett vad jag ska skriva så det är så att säga på gång.

Börjar känna av viss hunger faktiskt så jag ska nog fixa mat om en stund. Fast jag måste diska innan jag gör det, usch vad tråkigt. Jag skulle vilja ha en diskmaskin. Visserligen har jag ingen plats för en diskmaskin men ändå.

Jag hittade förövrigt en nyckelpiga i lägenheten förut. Jag fångde den och släppte ut den från blkongdörren. Sen gick jag ner till stan och blev jagad av en otroligt slö geting, dte räckte med att gå för att bli av med den. Var det den sista geting man såg i åt måntro? Det känns inte helt osannolikt.

Trött är jag också, men man blir ju det av att plugga så det är nog inte så konstigt. Dessutom gick jag och la mej några minuter senare än vanligt igår vilket nog också spelar in.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home