Friday, September 26, 2008

Klar för dagen

Jag har arbetat färdigt för idag nu. Egentligen var jag faktiskt klar för dagen lite före två men då hade jag jag suttit här nästan hela förmiddan och kände att jag behvöde göra något annan en stund. Så jag satte mej och läste tidningen. Måste säga att den kulturbilaga som var med i dagens aftonbladet var väldigt trevlig faktiskt, speciellt intressant tyckte jag artikeln om "glokalisering" av populärkulturen var.
Jag hör även till dom som inte bara bläddrar förbi kultursidorna (ni vet dom där sidorna med liten text och nästan inga bilder precis i början av tidningen) utan tittar igenom dom och då och då faktiskt läser artiklarna som finns där och därför tänkte jag också nämna ett par ord om kultursidornas nya utformning (det var för att upmärksamma denna som den där bilagan var med idag). Visserligen är det svårt att säga något om hur lyckad omgörningen är bara utifrån dagens kultursida, men om man utgår ifrån att dagens kulturbilaga speglar hur kultursidorna kommer se ut framöver så måste ja gsäga att det ser ganska bra ut. Även om kanske utseendet på rubriker och så där nog nästan känns mer expressen än aftonbladet. Sen är det lite trist att dom verkar ha snott DN:s grepp med tecknade bylines men kanske finns det en tanke bakom det. Nåväl, det viktiga är ju ändå inte utseendet utan att artiklarna är bra och intressanta.
Nu ska jag nog ta helg tror jag, med vilket jag menar att jag inte ska göra något mer skljobb den här veckan. Eller i och för sej, kommer jag på något skitsmart att skriva i litteraturrapporten kanske jag sätter mej och skriver ner det medans jag kommer ihåg det men utgångspunkten är att det är helg. Jag gillar helg. Någon dag i helgen ska jag nog gå till willys och köpa makaroner.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home