Wednesday, November 12, 2008

Det var tillbaka

Det fanns varmvatten när jag skulle diska. Det var alldeles förträffligt tycker jag. Varmvatten är ju, faktiskt, rätt bra att ha. Inte minst när man ska just diska. Eller duscha. Det har hänt att jag har duschat i kallvatten några gånger, främst på olika semesterresor och varmvattnet av någon anlednign inte fungerat, och det är rakt igenom en obehaglig upplevelse. Så varmvatten är en lysande uppfinning, den som kom på att man skulle dra in varmvatten i hemmen borde få någon form av pris.
Allt har ju dock en nackdel och nackdelen med varmvatten är att det går åt massa energi för att värma vattnet. Det är lite av ett dilemma för det är ju kanonbra med varmvatten men samtidigt vill man ju inte slösa på massa energi och bidra till klimatförändringarna och så vidare. man ser ju visserligen till att inte använda mer varmvatten än vad som är nödvändigt men ändå, lite dåligt samvete får man ju när man fyller upp diskhon.

På tal om klimatförändringar förresten. Läste en intervju med ryanairs vd i dagens tidning. Sicken tomte. Han inte bara ifrågasätter att det pågår en klimatförändring utan han har dessutom mage att påstå att flyget inte är något problem ut klimatsynpunkt. Tror vi har en ny favorit till priset som årets idiot.
Att han sen verkar tycka det är helt okej med könsdiskriminerande och obejktifierande reklam, well, det orkar jag inte ens kommentera.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home