Thursday, November 06, 2008

En festinbjudan trillade in

Så har det hänt igen, att det har trillat in en rätt oväntad festinbjudan så här frammåt kvällningen. Satt och tittade på simpsons för ungefär en halvtimme sen när det pep till och inbjudan visade sej i telefonen. Då fick jag bråttom in i badrummet kan jag säga, har nämligen inte orkat tvätta håret på några dar (det blir ju så ibland, och dessutom ska man ju inte tvätta håret varje dag enligt dom som kan) och kände inte direkt för att gå på fest med skitigt hår så. Jag har nog aldrig tvättat håret så fort förut tror jag.
Ska väl gå här om en liten stund tänkte jag. Ska bli kul att festa även om det kom lite hastigt på. Men det är ju lite det som är så härligt med Hultsfred, att lite när som helst kan någon höra av sej om att det är fest på gång.
Och nu inser man ju att det var en himla tur att jag hann läsa ut den där boken idag, för jag gissar att jag inte kommer vara särskilt pluggsugen imorgon.

Men jag ska alldeles strax som sagt så nu hr jag inte riktigt tid att sitta här egentligen. Kanske blir det fyllebloggande inatt om jag orkar (det var ju ett tag sen sist) och blir det inte det så återkommer jag imorrn.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home