Sunday, January 18, 2009

Färdig. För idag och för terminen

Den där inlämningsuppgiften är inlämnad nu så nu är den här stenhårda perioden äntligen slut. Visst, jag ska till Kalmar imorrn för ett upprop och lite så och jag måste gå upp helt sinnessjukt tidigt för att hinna ner dit i tid men ändå, den här stentuffa perioden med så här galet mycket jobb är slut. Det känns skönt.

Uppgiften jag nyss lämnade in kändes tyvärr inte som att jag kommer få riktigt lika bra resultat på som dom tidigare i kursen (bara näst högsta och högsta betyg hittills) men å andra sidan kunde jag inte riktigt prestera bättre än vad jag gjorde just nu så jag får vara nöjd ändå liksom. Sen vet man ju aldrig vad resultatet blir heller, att jag tyckte den kändes sämre än dom tidigare kan mycket väl vara ett resultat av självkritik och prestationsångest så vi får invänta resultatet helt enkelt.
Och just nu tycker jag ärligt talat att det mest är jävligt skönt att vara klar.

Nu ska jag nog strax sätta mej i soffan, pusta ut och äta den Lindt Creation Pure Cocholate jag köpte på konsum förut (med tanken att ha den just som belöning för det stenhårda jobb jag lagt ner dom senaste veckorna). Det ska bli härligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home